Pasted Graphic 2
AGNOS vertegenwoordigd officieel ~ Zeus Scientific Inc. in Nederland (Serologie en Immunologie)

Agnos staat voor puur en zuiver. Vanuit deze Griekse benaming vertegenwoordigen wij kwaliteiten producten voor laboratoria, op een transparante en klantgerichte organisatie. Wij bestaan sinds 2003 en hebben na een lange periode van samen werking tussen Zeus Scientific Inc. en Bayer de vertegenwoordiging overgenomen. De producten van ZEUS Scientific Inc. staan voor innovatieve, hoge kwaliteit, en kosteneffectieve diagnostische oplossing die de efficiëntie binnen het laboratorium zullen verhogen door juist aandacht te besteden voor de kwaliteit van de producten en daarbij oog hebbende voor de eenvoud en duidelijkheid van de stappen welke de test tot een duidelijk resultaat laten komen.

Meer informatie over ons bedrijf; waar we geweest zijn, waar we in geloven, en hoe we van plan om de behoeften in het veranderen van klinische diagnostische markt zullen wij graag met u delen. Wij kijken naar een persoonlijk gesprek om ook voor u een passende oplossing te bieden voor uw workflow.

ZEUS Scientific Inc. is een wereldwijde leider op het gebied van klinische diagnostiek producten. Ons bedrijf heeft een ontwikkelende pijplijn van innovatieve, hoogwaardige en kosteneffectieve diagnostische oplossingen gericht op de verbetering van de patiëntenzorg. ZEUS Scientific producten worden verkocht en wereldwijd gedistribueerd via een netwerk van kwaliteit distributie partnerships.
our_company business_fields history values headquarters 85e98741d5
Business Fields

.



Product lijst 3ad8247e65




BREAKING NEWS! De invoering van de digitale ANA HEp-2 Pattern Identification Guide
Deze gids biedt laboratoria en onderzoekers een eenvoudige en intuïtieve manier van classificeren meer dan 20 HEp-2 patronen.
Het doel van deze gids is ter verbetering van de kwaliteit van de diagnostische testen door het verhogen van de bekendheid van kleuringspatronen inzake de identificatie antilichaam voor de ANA HEp-2 cel.

Een nieuwe manier van weg-wijs te worden in het aantonen en interpreteren van ANA Hep-2 tests, met moderne methode op de iphone en iPad!

fotofotofotofotofoto


Haelan 951 - TA-65 Telmerase - Telomeren -for ever young- anti-aging -InflaGene ~ Stem Code ~AT-90 ~The Fountain of Youth Pill - Life Extension ~ MaxLifeSolution ~ RevGenetics